Oavsett om du ska på kryssning, skidresa eller chartersemester kan en uppsättning av nya plagg vara aktuellt. Det är alltid kul med nya kläder och ibland kanske du inte har allting du behöver på resan.

Ska du ta med familjen på skidresa kan ni behöva varmare kläder som håller vätan ute men släpper ut svetten. På en kryssning kan bekväma lounge-kläder vara ett alternativ, som du kan bära när du strosar på däck. Under solsemestern är badkläderna någonting som inte ska glömmas bort, oftast behöver du flera ombyten för att de ska hinna torka emellan.

Shoppa dina resekläder på nätet

Idag är det en stor fördel att kläder är mycket tillgängliga online. Du hittar allting du behöver på nätet och får det smidigt levererat. Om du gör din beställning online kan du i lugn och ro prova kläderna hemma, istället för att stå och pusta i ett provrum.

Vi rekommenderar att du skriver en packlista innan semestern. På så sätt vet du vad du behöver handla och du glömmer inte heller att packa ner någonting viktigt. Förutom kläder behöver du bra skor, eventuellt solskydd, laddare till dina elektroniska prylar och kanske någonting att roa dig med på flyget eller båtresan. Med en packlista undviker du att glömma någonting viktigt.